top of page

Voor goede relaties een bijzonder geschenk.

Graag helpen wij u bij het maken van een keuze. Onderstaand enkele mogelijkheden:

Een houten scharnierkist met een Magnum Georg (1,5 liter fles), een prachtige Cuvée van Blaufränkisch en Syrah van het wijnhuis Juliana Wieder. De prijs met de originele verpakking is € 35,00. Deze wijn kan ook een in magnum schuifkist (eventueel met opdruk) geleverd worden, prijs op aanvraag.

of

een 1-vaks schuifkist met daarin een fles dessertwijn (Beerenauslese, Trockenbeerenauslese of Eiswein) met daarbij 4 handgemaakte bonbons (speciaal voor ons geproduceerd en gevuld door “Bonbonspecials”). Naar wens leverbaar met bedrijfslogo op de bonbon.

De prijzen zijn inclusief houtwol, wijnbeschrijving en logo op bonbons:

Beerenauslese € 25,00, Trockenbeerenauslese € 28,50 of Eiswein € 31,00.

Logo op deksel op aanvraag.

of

een Glühweinpakket, bestaande uit een 1-vaks schuifkist met daarin een fles Zweigelt halfdroog, kruiden en recept. Prijs inclusief houtwol € 16,00. Logo op deksel op aanvraag.

of

een Sektpakket, bestaande uit een fles Grüner Veltliner Sekt Brut en/of een fles Zweigelt Sekt Halbtrocken, beiden gegist op fles, in houten schuifkist. Prijs inclusief houtwol en wijnbeschrijving. 1 fles kist € 20,00 – 2 fles kist € 35,00. Logo op deksel op aanvraag. 

Al onze prijzen zijn inclusief 21 % btw.

Natuurlijk is ook een geschenk, in houten kist of geschenkkarton, met een van onze andere wijnen mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

1 vaks kist € 5,25 per stuk

2 vaks kist € 6,80 per stuk

Bedrijfslogo schuifdeksel vanaf € 3,50 per stuk.

Wijnglas met bedrijfslogo € 7,50 per stuk. 

Eenmalige aanmaakkosten voor inbranden en graveren afhankelijk van aantallen.

Kistjes worden geleverd inclusief houtwol en wijnbeschrijving. Voor de inhoud kunt u uit ons assortiment wijnen een keuze maken. Wij adviseren u graag.

Wilt u liever een andere verpakking? Er zijn meerdere mogelijkheden.

bottom of page